óráink

HIIT, HIRT edzések, gyakorlatok és intervallum edzés

edzéseink 45 percesek 

✅ Valamennyi izomcsoport edzése

✅ Magasan képzett edzõk

✅ Testtömeg elemzés

✅ 45 perces órák

✅ Felfokozott kalória égetés akár 24-36 órán keresztül

✅ Bemelegítések, dinamikus nyújtások

✅ Családias légkör

✅ Innovatív, modern edzésformák

✅ Testtartás elemzés, korrekció

✅ Szemináriumok

Minden héten a következõk szerint osztjuk be a hetet: kedden, csütörtökön és szombaton magas intenzitású órákat tartunk, rámegyünk a kardióra, zsírégetésre, szálkásításra; míg hétfõn, szerdán és pénteken a súlyokra koncentrálunk, fokozva az erõfejlesztést és a funkcionális izomzat kialakítását.

8 hetes Transzformációs Kihívás

Változz, Formálódj, Erősödj, Legyél az aki már régóta lenni szeretnél!
 
Mit tudnál elérni, ha a következők állnának a rendelkezésedre:
✓ 8 hét Magas Intenzitású tréning,
✓ SMART gólok megfogalmazása a mi segítségünkkel
✓ Testkompozíció mérések
✓ 3 Napos Méregtelenítő diéta kezdésnek
✓ Bevásárló lista
✓ Előtte és utána fotók
✓ Súlycsökkentő vagy izomnövelő táplálkozási tervek
Iratkozz fel, legyen benne a versenyszellem a 2023-as gólok elérésében! Nyerhetsz egy 25.000 Ft-os Nike utalványt és 10.000 Ft-os táplálékkiegészítő csomag, ha te változol a legtöbbet kívül és belül is. Csak nyerhetsz vele!

* nem ajánljuk szív- és érrendszeri betegségben és cukorbetegségben szenvedõknek, habár a kutatások azt igazolják, hogy ezek a subpopulációk rendkívül jó eredményeket érnek el a HIIT-el, de azt mindenképpen 1:1-es edzésben kell elkezdeniük, nagyon ügyelve a fokozatosságra (REF)

HIIT – Magas intenzitású intervallumos edzés

HIIT – Magas Intenzitású Intervallumos Edzés. Funkcionális, dinamikus gyakorlatokat végzünk egyénileg vagy csapattárssal ezeken az órákon. Kalória égetés, állóképesség és az anyagcsere optimaizációja / fokozása a fõ célok ennél a fajta edzésnél, a testösszetételetek alakulását lesz alkalmatok rendszeresen ellenõrízni. A hosszú kardióedzések lecserélhetõek ezzel a változatos Bootcamp, Tabata, Metabolikus tréning jellegū edzéssel. Remek kiegészítõje ez a fajta edzés más sportágaknak is, mint a futás, tennisz, sielés és súlyzós edzés.  Nagy hangsúly jut egymás motiválásának is, hiszen közel kell jutnunk, illetve el is kell majd érnünk azt a pontot, amikor úgy érezzük, hogy nem megy már több szabályosan kivitelezhetõ ismétlés. A progresszió és regresszió opciója mindenkinek rendelkezésére áll, hogy a saját edzettségi szintjének megfelelõen dolgozhasson. A gyakorlatok idõre vagy ismétlésszámra mennek. Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne egy izgalmas, változatos, motiváló edzésben részt venni, illetve azoknak akiknek fontos a fittségük az esztétikai megjelenés mellett.*
Figyelem nincs két egyforma óra

  • Boxolunk (6 alapütés megtanulása)
  • Funkcionális gyakoratokat végzünk (pl. a kötéllel vagy medicin labdával)
  • Ellenállással dolgozunk (pl. kisebb súlyzók, assault bicikli, sled)

HIRT – Magas Intenzitású Rezisztenciás Edzés

Ma már közismert tény, hogy a formás, reziliens, sportos test eléréséhez szükség van súlyok használatára, nem elég csak kardiózni. Erre a hölgyek figyelmét is mindig felhívjuk. Mobilitás kombinációkkal kezdünk rúd, mobility stick segítségével. Alapvetõen a Paul Chek által népszerūsített Õsi Mozgás Mintákat használjuk iránymutatóul a programok alapjainak kialakításakor (Primal Movement Patters  – by Paul Chek), ezért alap gyakorlatok a guggolás, kitörés, elõrehajlás, tolás, húzás és a törzs rotációja, ezek tulajdonképpen mindennapjaink mozgásmintái is, funkcionális gyakorlatoknak is nevezik ezeket. Az egyes izomcsoportokat nem izoláltan, hanem ezekbe a mozgásmintákba integráltan dolgoztatjuk, így optimalizálva a kalóriaégetést is. Mivel gépeket nem, csak kézi súlyzókat és saját testsúlyunkat használjuk, nem limitáljuk ízületeinket a gépek mozgástartományára. Az izmok szépen arányosan fejlõdnek, egy szép esztétikus test érhetõ el. Az edzések alkalmasak funkcionális izomnövelésre és zsírégetésre is.

FOUNDATION –
SZEMÉLYI EDZÉS – HIIT/HIRT Előkészítő

Azoknak, akik úgy érzik, hogy meg kell tanulniuk az alap mozdulatokat: guggolás, kitörés, elõrehajlás, tolás, húzás és a törzs rotaciója, vagy nehézségük van a helyesen idõzíteni a ki- és belégzést a gyakorlatok alatt. Kérjük azok is ebben gondolkodjanak, akik régebbi sérüléseik és operációik miatt nem tudnak teljes értékūen edzeni még. Ezek az edzések rendkívül jó alkalmak arra, hogy megtanuljunk odafigyelni a tartásunkra és a mozgásunkra. Minden órát gerinc mobilitással kezdünk. Eszközeink ugyanazok, mint a HIIT és Súlyzós órákéi, csak a tempó lassabb és a gyakorlásnak is helyet adunk. Külön figyelmet fordítunk a törzs izmainak edzésére. Itt lehetõséged lesz házifeladatot is hazvinni edzõd ajánlására, korrekciós gyakorlatok formájában.

YOGA CROSS – Nyújtás & Mobilitás

 

Mozogj megfelelő core erővel és stabilitással

A Yoga Cross (jóga kerék) óráink azoknak is meglepetéssel szolgálnak, akik soha nem tudtak kitartani egy pózt sem, illetve soha nem is gondoltak arra hogy egy – egy hátrahajlás milyen mellkas, csípő nyújtást tud előidézni vagy hogy a régen elvesztett gerinc mobilitás micsoda pozitív fejlődésen tud átesni segítséggel. Ha szereted a kihívásokat vagy saját erőből nem tudnál jógában is használt gyakorlatokat, nyújtásokat elvégezni, akkor itt az alátámasztásul szolgáló jógakerék, hogy helyesen tud kivitelezni a gyakorlatot. A jógakerék is egy a jógaeszközök sorában, ami hazánkban is kezd ismertté válni, bár nem találkozhatsz vele még jógastúdiókban sem nagyon.

Mi a Yoga Cross és miért különleges?

Dinamikus, erősítő jóga gyakorlatok lettek összeötvözve a hengerrel = kerék. Maga a kerék egy 30 cm átmérőjű kemény műanyagból készült eszköz, amin egy habszivacs réteg található. A jógakerék is egy a jógaeszközök sorában, ami hazánkban is kezd ismertté válni, bár nem találkozhatsz vele még jógastúdiókban sem nagyon.
Kiválóan alkalmas a mellkas nyitására, a hátrahajlások gyakorlására, illetve fejlesztésére, segítségével erősíthető az egész törzs, kimozgathatók a csigolyák közötti ízületek, segít a hát, váll és csípő tipikusan megrövidülni hajlamos izmainak lazításában. Míg nyújtasz tulajdonképpen hengerelsz is, tehát a miofascia és az izompólyák rugalmasságának megőrzése is előtérbe kerül, 2:1-ben kezelést kapnak a szövetek. A kerékkel és saját testsúllyal végzett nyújtások részét képezik a prevenciós és rehabilitációs elképzeléseinknek. A nyújtó hatás a henger segítségével fokozottan érvényesül.

Figyelem: A kerék segít ellazulni, belemélyedni egy-egy pózba, kérjük mindig tartsd magad a köldökön keresztül és csak addig nyújts amíg jólesik, nehéz eldönteni hol az a pont tipikusan az 1-10-es érzet skálán a 7-7.5, ami már nem csak kellemes egy kicsit kellemetlen is, de nincs ‘kemény’ határa a nyújtásnak, nem ütköztél teljes ellenállásba. Mindig hallgasd végig az instruktor új instrukcióit, el fogja mondani, hogyan kerülhetsz ki az adott pózból biztonságosan, ha nem kerülne említésre, kérdezz rá vagy ne gyere ki belőle amíg nem vagy biztos benne!

Mobilitás és core erő

Óra felépítése:

Ráhangolódásképpen lassú nyaknyújtásokkal és légzéssel kezdünk, a törzs dinamikus oldalra nyújtásával folytatjuk.

Mély izmokat is megdolgoztató dinamikus nyújtásokkal folytatjuk az órát, az ‘alapgyakorlat’ többször vissza fog térni az óra során, hogy tudjuk ellenőrizni az órán belüli fejlődést is. Erősítő és nyújtó gyakorlatok sora következik, a gyakorlatok ebben a szakaszban óráról órára változnak kicsit. Fejlesztjük az egyensúlyt, a koordinációt.

Az óra végét relaxációval zárjuk, elősegítjük ezzel, hogy beivódhassanak idegrendszeri szinten a tanultak.

Időtartam: 60 perc

​Az órákra várjuk:
– a kezdőket,
– nyak és hátfájós vendégeket (Az órákon nyaki és gerincsérv esetében is részt lehet venni)
– akik a hajlékonyságukat szeretnék növelni
– akik preventív edzést keresnek gerincük számára
– haladó és extrém pózokat kedvelőket egyaránt

A következő esetekben nem használható a Yoga kerék:

– csontritkulás, magas vérnyomás betegség (A gyógyszerel beállított vérnyomás nem számít kizáró oknak), véralvadásgátló szedése esetén, ha valakinek komolyabb visszérproblémái vannak (mélyvénás tágulat), terhesség esetén, idős korban fokozott óvatossággal kell alkalmazni az eszközt.

360BOX HIIT

Ha unod az egyszerū kardiózást vagy bekergetett a hideg idô, itt az ideje kipróbálni valami merôben újat és nagyon menôt. Aqua bag boxing mostmár Budapesten is elérhetô egy kis csavarral, itt nálunk a magas intenzitású boksz inspirálta kardió az izomerô és izomtónus fokozást, valamint metabolikus kondícionálást elôsegítô súlyzós funkcionális edzéssel boronáltuk össze 45 percben. Micsoda házasítás! Pörgôs és hangulatos intervallumos óráink közül ez a legpörgôsebb, ahol áthidaljuk a fitness és a szórakozás közötti szakadékot egy enyhén neon fényben fürdô boksz térrel. A könnycsepp alakú boksz zsákok vízzel töltöttek, az ütések kegyesebbek az ízületekre nézve, így a csuklófájósok sem fognak szenvedni! A hat alapütést, térdeléseket és könyökléseket is használjuk, mintegy mixelve a küzdôsportokat. A boksznak magasabb kardió potenciálja van, mint általában a kardió edzéseknek, mozgáskoordinációt fejleszt és egy ‘valamit elértem ma’ érzést ad! A rendelkezésre álló idô felét pedig súlyt is használó guggolások, kitörések, ‘clean, snatch’ gyakorlatok, fekvô támaszok, szánkózás és dinamikus has gyakorlatok töltik ki! 360BOX egy teljes fizikai kondícionálást nyújt.

rólunk mondtátok

„2006-ig professzionális szinten futbaloztam, ennek egy boka törés és szalagszakadás vetett véget. Azt mondták többet nem focizhatom, a súlyom ez után 18kg-al gyarapodott és a lustaság vett erõt rajtam. Egészen addig amíg elhatároztam, hogy lefutom a London Maratont. Judit segítségét kértem, a 8 hetes rehabilitációs és erõsítõ munka után jöhettek a 8 hetes fitness és erõemeléses feladatok, majd a 4 hetes gyorsaság- és agilitás fejlesztés, aminek eredménye az lett, hogy a 5km–es idõm 31 percrõl 21 percre javult és befejeztem a London maratont.”

Edwin

„I have always liked exercising but having a busy personal life and a hectic routine at work which often involves travel, makes it difficult to put time, effort and structure to it. My constantly niggling lower back we have worked on. We deactivated overactive muscles with foam rolling, trigger point therapy, and activated underactive ones, so my lower back problem has gone after a long while suffering with it. Having a great personal trainer who looks at cause and causatives and the whole picture did help my conditions! „

Ola

„I was a child, who never did PE classes, so I was nervous before my first session. I did a trial session with Judit and it is now a luxury I couldn’t do without.
Knowing that there is someone to give you advice, pick you up if you are slipping in your goals is incredible. I honestly can’t recommend Judit highly enough. Give it a go and you won’t regret it.”

Catherine

gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok az órákra bejelentkezni?

Online, az adott órára kattintva. Ám ez csak akkor lehetséges, ha érvényes bérlettel rendelkezel. Ám ez csak akkor lehetséges, ha regisztráltál vagy mi regisztráltunk Téged a foglalási rendszerben, illetve aktív bérlettel is rendelkezned kell. Ilyen aktív bérletként viselkedik a foglaló jegy is, ami a próba heted alkalmával is mindig enged foglalni és fedezet a foglalásaid möhött. A zavartalan, folyamatos foglalás érdekében szükséges foglaló jegyet  váltanod, ami a bérletek között biztosítja, hogy mindig tudj foglalni.

AYCM-os vagyok vagy csak kipróbálnálak benneteket, hogyan tudnék órára bejelentkezni?
A weboldalunkon válassz ki egy órát, regisztrálj a Motibron és válts egy Foglaló jegyet. Ez a jegy fedezetként szolgál a foglalásaid mögött. Ha inkább beszélnél a foglalás előtt valakivel, hívj minket. 
Nem tudtam online órát foglalni, mi lehet a baj?
Nem tudsz foglalni például, ha még nem vásároltál foglaló jegyet, mert nem lesz generált jelszavad amivel be tudnál lépni a szoftverünkbe. Illetve, ha már egyszer befoglaltál arra az órára akkor is nem foglalható üzenetet fogsz kapni, ellenõrízd a Foglalások Listája pontban az esetleges foglalást. Ha mūszaki problémákba ütközöl hívj bennünket vagy írj, órákon kívül tudunk válaszolni neked.
Hogyan tudok órát törölni?
Online, megint be kell lépned, a jelszavaddal email címeddel, és a Foglalások Listája menüpont alatt találod az összes már lefoglalt órádat, válaszd ki amelyiket le szeretnéd mondani és nyomj a ‘Ha min. 2 órával korábban…’ gombra. Ezt legalább 2 órával az órád elõtt meg kell tenned, különben levonjuk azt az alkalmat a bérletedbõl vagy beszámítjuk a foglalójegyedet. Sajnos az instruktornak nem áll módjában a rendszer beállítását felülírni.
Hogyan mūködik a várólista?

Ha úgy látod, hogy az órád betelt akkor is íratkozz fel rá, mert automatikus értesítőt küldünk, amennyiben felszabadult egy hely.

MEGGONDOLTAM MAGAM TUDOM TÖRÖLNI A BÉRLETEMET?

Bérletek és óra blokkok árát csak abban az esetben térítjük vissza, ha egy orvosi igazolással alá tudod támasztani, hogy óráinkat már nem fogod tudni látogatni. Ebben az esetben egy 10%-os adminisztratív költség kerül felszámításra, illetve a már lejárt órák vagy napok levonásra kerülnek Minden esetleges árkedvezmény, promóció és bónusz órák elvesznek. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy mindig fennáll a bérlet átruházásának lehetősége is.

Mi az a láncbérlet?
Díjazzuk, ha tudunk számítani rád, így ha még bérleted lejárta elõtt vagy lejártakor megveszed a következõ bérletedet, azt olcsóbban tudod megtenni, mintegy folytonosságot biztosítva.
Mennyivel érkezzek az órám előtt, hogy résztvehessek rajta?
Az órán való részvétel feltétele, hogy időben érkezz és be legyél léptetve a kártyáddal. Ha foglalásod van, 10-perccel óra előtt, hogy az óraadó még biztosan be tudjon regisztrálni és te rá tudj készülni az órára. Ha problémák vannak a bérleteddel és közvetlenül a következő óra előtt érkezel, lehet, hogy másokat eléd kell vennie, hogy elkezdhesse az órát. Az órák pontosan kezdődnek. Ha elkezdődött az óra, arra az órára már nem fogsz tudsz bejutni. Kérlek gondolkozz előre, hívj vagy írj, ha gondod támadna.
Betegség esetén hosszabbítható a havi bérlet?
Egyszer egy évben lehet hosszabbítani, max 4 hetet és persze hamarabb is újraindítható a megegyezett idõpontnál.
Mindig van recepció, hogyan tudok kapcsolatba lépni veletek?

Órák alatt egyelőre nincs recepció.
Telefonon csak órákon kívül tudsz elérni bennünket, illetve írhatsz egy emailt az edzes@fit360fitness.hu email címre, hogy el tudd indítani a beszélgetést.

Hogyan tudok fizetni nálatok?
Kézpénzzel, debit vagy kredit kártyával, banki átutalással és OTP, K&H, MKB SZÉP Kártyával.
FOGLALÁSI RENDSZER: CSAK A WEBOLDALON KERESZTÜL ELÉRHETÕ?

A következõ linken is elérhetõ: http://www.fit360fitness-program.hu. Ennek akkor van jelentõsége, ha esetleg a weboldal átmenetileg nem üzemel.

+36 70 608 7848  8:30 és 16:30 között munkaidőben; fit360fitness@gmail.hu munkaidőn kívül