MAGAS INTENZITÁSÚ INTERVALLUM EDZÉS – HIIT EDZÉS – Cross Tréning

A FIT360 edzésmódszereit Londonból hoztuk el neked. Gyere el hozzánk a 13. kerületbe, ahol egy olyan csapattal fogsz együtt dolgozni, aki azonosulni tud a céljaiddal.

Miért HIIT, miért nem a Fogyasztópirulákra és a Konditermi Órákra tettük le a voksot?

Amikor 1 millió különböző edzéstechnika, fogyasztóprogram, pirula és szépségipari eljárás van a piacon miért kellene, éppen a mi funkcionális, súlyzós HIIT edzéseinket választanod?!

✅ Mert észre sem veszed és a 24-30 perces intenzív munkának már vége is van és még lehet hogy barátokra is lelsz nálunk.

✅ De még komolyabbra fordítva a szót, a HIIT a kardióhoz és konditermi edzésekhez hasonlítva megegyezõ súlycsökkentõ és egészségvédõ hatással bír, de a szükséges idô fele alatt, 1 ½-szer annyi kalóriát égetve!

✅ Óráink 45 percesek bemelegítéssel együtt, akár ebédszünetbe is belefér.

Nagy Tamás és ressinka judit Fit360

Egy dolgot nem szabad elfelejtened, hogy sikerrel járj edzésedben igen fontos tényezõket kell körbenavigálnod mint pl.
időhiány, motivációhiány vagy a tapasztalathiány!

Nincs nálatok kardiózás és súlyzók?

Oh, de vannak!

✅ Mi nem azt mondjuk, hogy a kardiózás vagy a súlyzós edzés nem fontos… Sőt, eszméletlenül fontos! Ezért egyedi módon kombináltuk őket.

✅ Van egy 9 edzéstípust, de számos edzéstechnikát tartalmazó programunk, ami a legtöbb ember fitnesszel asszociált problémáit megoldja úgy, hogy mellette rendkívül hasznos mozgás és életmód program is egyben.

✅ Minden gyakorlata hasznos, rendkívül megedzi a szívizomrendszert és a mindennapi mozgás és sportmozgást is szuperül támogatja.

Tudd meg milyen problémákra ad megoldást!

Ha szeretnéd jól is érezni magad miközben égeted a kalóriákat, fogysz, szálkásodsz, izmosodsz és nem utolsó sorban egészségesebbnek, energetikusabbnak is érezd magad már a kezdetektôl, akkor itt a helyed.

Milyenek a HIIT edzés órák nálunk?

HIIT órák nem olyanok, mint a hagyományos konditermi csoportos órák!

✅ Itt semmi nem marad megmozdítatlanul, úgy erősödsz, szálkásodsz és formásodsz hogy közben mozgásban, mobilitásban, életerôben egy sokkal jobb verziójává válsz önmagadnak

Mi kiszúrjuk, ha valamit rosszul csinálsz, de azt is ha tudnál többet csinálni, nagy tapasztalat áll mögöttünk mind csoportos mind, magán órákban, mi és csapatunk csak a ti eredményeitekért vagyunk!

Amiket le is mérhetsz nálunk!

Programjaink mögött a legújabb tudományos fejlemények irányadóak, semmit sem bízunk a véletlenre, 6 hétre előre tervezünk.

Minden nap más program vár.

Hogyan született meg a HIRT, a HIIT ‘súlyosabb’ társa?

✅ Megszületett két kisfiúnk, az idõ luxusnak minõsült így kombinálnunk kellett a kardiós és súlyzós edzéseinket, így láttak napvilágot a FIT360 MAGAS INTENZITÁSÚ REZISZTENCIÁS TRÉNINGEK – HIRT edzések.

✅ Nem fixált ellenállással dolgozunk, hanem saját testsúly mellett, szabadsúlyos gyakorlatokat végzünk egykezes súlyzókkal és rudakkal, így az ízületek mobilitása és stabilitása is javul.

✅ Az sem gond, ha két egymást követô nap szabadulsz el otthonról vagy a munkából, mert segíti elkerülni a túledzést és az izomfáradságot, hogy a HIRT-ös súlyzósosabb napokat, a HIIT-es kardiósabb napok váltják fel.

HIIT, HIRT edzés training

Bokszolni tudnom kell a 360BOX órákhoz?

✅ Nem kell, alapütéseket és mozdulatokat graduálisan megtanulod majd.

A vízzel töltött boksz zsákok, kíméletesek a csuklóval.

A munka a zsákon magasan tartja a pulzust, nem hiszed, monitorozd magad egy pulzusmérô órával.

✅ „GOOD FUN”

Ne maradj le a HIIT edzés adta lehetőségről! Jelentkezz hozzánk!

Igényeld a díjmentes HETES KÓSTOLÓJEGYED, írj nekünk egy üzenetet!

* Foglaló jegy (foglalás mögötti fedezet) rendezése foglalás előtt szükséges, ennek felhasználásáról a bérletek fülnél olvashatsz.

Milyen problémákra nyújthat megoldást a programunk:

✅ Időt tud spórolni neked, csak 45 perc,

✅ Állandó edzői felügyelettel fut, csökkentve a sérülések gyakoriságát,

✅ Az állandó stimulusokra a válasz egy sportos esztétikus test,

✅ Sportossá, vonzóbbá válsz,

✅ Gyorsabb fogyás zsírból: Totál kalória égetés többszöröse a tradícionális edzésének,

✅ Mobilizálja ízületeket, mert nem fixált ellenállással dolgozunk,

✅ Lazább lesz az izomzat,

✅ A felpörgött metabolizmus energetikusabbá tesz,

✅ Megunni nem fogod, minden nap más program, 6 hetente pedig teljesen új vár,

✅ Szakertõi feedbacket és korrekciót tartalmaz, mozgást, légzést javítunk,

✅ Nem utolsó sorban a figyelmet a személyi edzés árának töredékéért kapod!

HIIT, HIRT személyi edzés

Ha már egy ideje nem csináltam semmilyen mozgást, akkor nem is tudok becsatlakozni? 

✅ A tapasztalat az, hogy betudsz a mainstream órákba is csatlakozni. Ha a bátorság hiányzik vagy sérült voltál kezdj egy STARTER BLOKK-al 1:1-ben.

Minden programunkban a gyakorlatok különböző variációkkal végezhetők el és úgy van kialakítva, hogy a különböző edzettségi szintek és tapasztalati hátterekkel is elvégezhetőek legyenek.

A saját szinteden fogod elkezdeni és a saját tempódban haladsz bár kétségtelen, hogy a többiek húzni fognak, izomláz is lesz.

Milyen étrendet ajánlunk neked?

Egy biztos, ha fogyni, szálkásodni akarsz akkor a táplálkozásra is figyelmet kell fordítanod.

✅ Ha férfi vagy valószínű borzasztó vagy az ételeid előre elkészítésében..

✅ Ha nő vagy lehet, hogy időről időre emocionális turbulencia áldozata vagy és persze ott van az idő hiánya is nálad.

Egy egyszerű, könnyen követhető diéta megoldás lehet?

Nem probléma…
Erre is gondoltunk, szeretnénk a sok diéta által okozott zavart eloszlatni.
Egyszerű, hatékony étkezést javaslunk, amibe édesanyánk főzte is belefér.
Saját fejlesztésű kalória kalkulátorunkkal kiszámolhatod a kalória igényedet.
Komolyabb egyénre szabott táplálkozást egy teljes Táplálkozási Tanácsadás keretében tudunk biztosítani.

Gyere és próbálj ki bennünket!

Ez egy kivételes terem, egy kivételes program, egy kivételes edzőgárda Londonból és most már neked is elérhető!

Igényeld a díjmentes HETES KÓSTOLÓJEGYED, írj nekünk egy üzenetet!

* Foglaló jegy (foglalás mögötti fedezet) rendezése foglalás előtt szükséges, ennek felhasználásáról a bérletek fülnél olvashatsz.

Kinek ajánljuk még a magas intenzitású intervallum edzést?

1. Napközben egy sikeres férfi / nő vagy, de amikor eljutsz a konditerembe vagy odajutsz, hogy mozogj nem tudod motiválni magad, így aztán megkeresed a kardió gépeket vagy le-le vágod a köröket, csinálsz a mellgépen 3 x 12 nyomást, mész a bicepsz géphez 3 x 12-re és egy nagyon intenzív felüléssel zársz vagy a belső- és külső comb gépen elidőzöl a TV képernyőjét lesve 3 x 40-50 ismétléssel. Hmmm…valami izgalmasabbra és hatékonyabbra vágysz?

3. Ülő munkád miatt már fáj ez és az, azt hallod, hogy a CORE izomzatodat kellene erősítened, de a jóga és a pilates nem a te kenyered, sőt egy TRX órán sem tudod elképzelni magad? Van számos olyan felszerelésünk a teremben, amire nem feltétlenül gondoltál eddig, battle rope (kötél), szánkó, bokszzsák, homokzsákok és medicine labda, de nálunk a súlyzókat is úgy használod, hogy azok a maximumot hozzák ki az egész valódból.

2. Vagy szeretnél újra atletikusabb lenni, mert még középiskolában, az egyetemen is versenyszerűen sportoltál és szeretnél régi glóriádban tündökölni estleg túl is szárnyalni? Hát itt a lehetőség, amit nálunk találsz a helyi fitnesztermedben nem fogod megtalálni, mi periodikusan változtatjuk a tréningedet megunni sohasem fogod és úgy megdolgoztatunk, hogy dupla annyi kalóriát fogsz égetni, mint bármelyik kardió vagy súlyzós tréningeddel azelőtt.

4. Talán te is felszedtél pár kilót, vagy már éves szinten ez megy és úgy tűnik a zsírpárnák sokkal jobban megülnek rajtad, mint azelőtt, pár éve elég volt kihagyni a vacsorát és leolvadt rólad, most meg bárhogy kínzod magad nem igazán mozdul a mérleg nyelve? De be is vallod magadnak, hogy kényelmi ételeken élsz és nincs kapacitásod azon gondolkozni mit is ehetnél.

Ha bármelyik rád illik most, hogyan változtatná meg az életedet, ha az 1-4.-re megoldást találnál, hogyan éreznéd magad a bőrödben?!

Saját válaszod: ………………………………..

Vélemények

Végre egy edzés, ahova szívesen járok, csak ajánlani tudom! ?✋Tamás és Judit nagyon felkészült szakemberek és emellett igazán jó fejek! ?

Tóth Bálint

Nem tudom hogy csinálják, de a teltházas edzéseken is olyan, mintha egyenként mindenkire egész idő alatt 100%-osan odafigyelnének, javítva az esetleges hibákat. Nagyon nagy szeretettel és izomlázzal (igazán hatékony volt a tegnapi edzés is) ajánlom őket!

Petor Judit

Judit és Tamás nagyon jó edzők, mindenkire oda figyelnek. Az órák mindig jó hangulatban telnek, ide sosem mész kényszerből,mindig jobban érzed magad utána. Csak ajánlani tudom!
Lőrincz Regina

Amazing gym. They offer nutricional advise, online classes and they speak fluent English. Totally recommend.
Laura Núñez

I feel physically stronger and much happier since the day my husband and I started our weightlifting journey at fit360. We would like to recommend fit360 to anyone who is willing to change or improve their lifestyle.
Hiromi Watanabe

Szerintem manapság nehéz igazán jó edzőtermet találni. Amióta a Fit 360-ba járok nem küzdök az örökös „már megint edzésre kell menni” dilemmával, hanem motivált vagyok heti 4 edzésre.

Minden segítséget és támogatást megkapunk, hogy elérjük személyes céljainkat. Kivételes lehetőség mindenkinek ?

Krátki Noémi

A remekül összeállított tréningeken túl is minden apróságban segítenek, hogy valóban jobb minőségű életet éljek. Nyugat-Európai know-how Budapesten?

Máté Zoltán

Profi edzők, változatos, jó hangulatú órák, hatékony edzés, remek közösség. Csak ajánlani tudom. Jó ide járni, jó ide tartozni.

Tresó Andrea

Szuper terem, Judit és Tamás nagyon jó eddzők, táplálkozási szokásokban is segítenek. 2 hónap alatt több és tényleg látványos eredményt értem el itt mint bármely másik teremben ezelőtt sokkal de sokkal több idő alatt.
Csik Erik

I found this gym in October and immediately felt comfortable and at home! They teach in English and Hungarian so you can always know what’s going on. I absolutely adore this place and would recommend it to any expat or Hungarian looking for a gym in Budapest! I started here is their free trial week! Anyone has the opportunity to sign up and attend classes for a week with no commitment.
Amber Woolam

Miért higgyetek a szakértelmünkben?

✅ Diplomák, tanulmányok

✅ Külföldi tapasztalat

✅ Kliensek a tanubizonyságok

Nézzétek meg képzéseinket és referenciáinkat! 

Nagy Tamás és Ressinka Judit Fit360