foglalás

Fitness edzés foglalás, edzőterem időpontfoglalás Budapest, 13.kerületben!

BÉRLETTEL FOGLALÁS:

Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink tudnak foglalni óráinkra online.

A FIT360 Motibro felületén megvásárolhatók, regisztrációhoz között. A próbahét alatt vagy az AYCM esetén a Foglaló Jegy viselkedik bérletként.

Kérünk mindenkit, hogy reggel 1 órával órakezdés előtt mondja le az órát, ha nem tud eljönni, különben másoktól veszi el a helyet. Ha nem teszel így, egy alkalom levonódik az alkalmas bérletekből vagy egy napot levonunk az idõszakos bérletetedbõl.

Ajánljuk, hogy minden óránkra foglalj, melyen részt szeretnél venni, hogy bebiztosítsd a helyed és ne érjen csalódás.

BÉRLET NÉLKÜLI FOGLALÁS:

Az előre foglalás feltétele a bérlet megléte, ha alkalmaként vagy AYCM kártyával szeretnél járni hozzánk, szükséged lesz egy Foglaló Jegyre, mely bérletként viselkedik, azaz a te esetedben fedezetként szolgál a foglalásaid mögött. Ha befoglalsz biztosan lesz helyed az általad kiválasztott órára is. A jegy bérletként viselkedik (MOTIBRO KREDIT), enged egy alkalomra előre foglalni. Élettartama az egy év lejárat után automatikusan hosszabbodik.

Ezt a jegyet korlátlan számban felhasználhatod a foglalásaidhoz, ha viszont nem jössz el a foglalt órádra és nem mondod le 1 illetve 2 órával az órakezdés előtt, ebből vonjuk le azt az alkalmat. Ennek ára 3.750Ft.

Segít a tájékozódásban, ha első alkalmad előtt személyesen, emailben vagy telefonon tudsz velünk beszélni, hívj nyugodtan, meg tudjuk beszélni a céljaidat, vannak-e problémáid és minden felmerülő további kérdést is.

A kóstoló hét kivételével, nem lesz lehetőségünk ezt az összeget visszatéríteni, de beleszámíttathatod bármely szolgáltatásunkba az összegét, mint például egy átfogó fitnesz teszt, személyi edzés vagy bérlet, kérünk előre kalkulálj ezzel.

TEREMBÉRLÉS:

Hétvégi

Hétvégi idõpontokban kiadó egy egybefüggõ 90nm sportpadlózott terem, férfi és nõi öltözõvel csoportos edzések/oktatás/ kurzusok megtartására.

Rendszeres órákat is befogadunk szombat délelõttre 12.30-ig bezárólag, egyéni igényekkel kérlek hívjatok vagy írjatok.

Idõpontok kurzusok egyéb:
Szombat 13:00 – 21:00 (2-8 óra)
Vasárnap 7:00-19:00 (2-12 óra)

Idõpontok rendszeres órák esetén:
Szombat 9:00 -12:30 (*min. 2 óra)

 

Hétköznap

Van lehetõség egy-egy a mi saját tevékenységünket kiegészítõ óra megtartására, a mi óráink idõpontján kívülesõ idõkben, kérlek lépj kapcsolatba velünk.

Idõpontok: szabad órákban (*min. 2 óra)

*Minimum 2 óra: ebbe az idõbe beletartozik az, hogy fél órával órakezdés elõtt mi rendelkezésre bocsájtjuk, illetve használható a WC/öltözõ, illetve fél órával az adott óra után a WC/zuhanyzó.

ÁRAINK (áraink az Áfát tartalmazzák):

2 óra bérlés csoportos/workshop egyéb: 7.000 Ft

4 óra bérlés kurzus egyéb, szombat/vasárnap: 12.000 Ft

8 óra bérlés kurzus egyéb, szombat/vasárnap: 20.000 Ft

12 óra bérlés kurzus egyéb, vasárnap: 30.000 Ft

Mire ajánljuk: sport, fitness, baba-mama oktatás, forgatás, kurzusok és workshopok. 90nm aktív terület, 20mm vastagságú ízületkímélõ sportadló.

Szolgáltatások: wifi, hangfalak, öltözõk, mágneses white boardok, vetítésre alkalmas falfelület.

 

Kiegészítés: ha a tevékenység előtt igényelsz extra takarítást 4.000 Ft-ért tudjuk biztosítani vagy ha utána úgy ítéljük meg, hogy extra takarításra van szükség, mert a foglalkozások után olyan állapotban van a terem 4.000 Ft-t számítunk fel érte.

 

HÁZIREND / BÉRLETES INFORMÁCIÓ:

Néhány dolog az óráidról:

 • Azt kérjük, hogy mindig viselj megfelelõ sport öltözetet és cipõt az órákon. A sportruházatod legyen kényelmes és engedje szabadon lélegezni.
 • Kérünk, hogy hozz törölközõt és vizet, vagy vizes palackot magaddal. Palackodat utántöltheted a recepción.
 • Ha rosszul éreznéd magad óra közben kérünk, hogy szólj, szõlõcukor a vércukorszint gyors emelésére kéznél van.

 

Néhány dolog az bérletedrõl:

 • Ha korlátlan bérleteink közül vásároltál, a fejlõdésed és testkompozíciód rendszeres nyomonkövetésre kerül, az esedékes v. megbeszélt felmérés dátumát kövesd nyomon, állíts be emlékeztetõt és jelezd felénk mikor esedékessé válik.
 • A testkompozíciós mérések nagyjából a nap ugyanazon szakaszára kell, hogy essenek, hogy az eredmények megbízhatóbbak legyenek.
 • Érkezz ezekre a mérésekre jóval órakezdés elõtt, hogy az edzõ le tudjon mérni, nehogy az órakezdés emiatt csússzon. Ha túl sokan jönnek be egyszerre lehet, hogy a mérést meg-meg kell szakítani.
 • Bérleted lejáratát, a fennmaradó órák számát a Gerisoft Stúdió Kft. foglaló rendszeren keresztül is nyomon követheted.
 • Órákat a fit360.fitness-program.hu/ oldalon tudod az általunk rendelkezésedre bocsátott jelszóval foglalni, amit bérletvásárláskor generáltunk neked.
 • Havi korlátlan bérleteseink autómatikusan belépõkártyát kapnak feliratkozáskor. A 8, 10 alkalmas bérleteinkkel ugyan nem jár kártya viszont ennek használata megkönnyíti a bejelentkezést és bérletinformációkat tartalmaz kérünk mindig hozd magaddal vagy fényképezd le a kódos oldalt, így is beazonosítható vagy.
 • Kérlek érkezéskor mindig jelentkezz be, csak akkor menj az ölrözõbe, ha ezt megtetted vagy az edzõ jelezte feléd, hogy beléptet utána.
 • A bérletek évente egyszer meghosszabbíthatók betegség vagy utazás okán maximum 4 héttel.

 

Egészségi állapot

Hisszük, hogy a legtöbb fizikai aktivitás forma rendkívül fontos szerepet játszik a betegségek prevenciójában és már meglévõ rendellenességek javításában, mégis lehet, hogy eltanácsolunk egy-egy óratípustól vagy orvosi hozzájárulást kérünk vagy kijeletjük, hogy felelõsséget nem tudunk vállalni, ha a mi ellenjavallatunk ellenére résztveszel egy bizonyos órán.

 

Óratörlési szabályzat

 • Ne feled, hogy órák törlését 2 órával órakezdés elõtt még megteheted, ha nem törölsz idõben, legalább 2 órával órakezdés elõtt egy alkalom autómatikusan levonódik a bérletedbõl.
 • Egészen specifikus esetekben, ha például nem elõrelátható tüntetések, útlezárások és természeti csapások akadályozták az eljutásod a stúdióba, lehetõség szerint hozzáadunk egy órát alkalmas bérletedhez, mert a rendszer autómatikusan levon egy alkalmat, ha az nem let törölve.

 

Bérlettörlési szabályzat

A már megvásárolt bérletek nem visszatéríthetõk, hacsak nem egy olyan komoly egeszségügyi probléma áll fenn, ami teljes mértékben lehetetlenné teszi óráink mindegyikén a résztvételt 6 hónapon túlmenõen. Ebben az esetben a törlés kérvényezését egy írásos szakorvosi véleménnyel kell megtámogatni. A visszatérítendõ összegbõl arányosan levonjuk a már lejárt órákat, nem véve figyelembe bármilyen kedvezményt, amit esetleg hozzáadtunk ajánlatként a csomaghoz. Illetve egy 10%-os adminisztrációs és anyagköltséget is felszámolunk.

Itt kiemelnénk, hogy mint alternatív megoldás, bérlet átruházásra és más szolgáltatásra történõ kiváltásra viszont van lehetõség.

 

HÁZIREND:

A FIT360 Fitnesz Stúdió Házirendje

FIT360 Fitnesz üzemeltetését az a FIT360 Fitnesz Stúdió Kft. (telephely: 1135, Budapest, Lehel utca 64, E. ép.) végzi.

A Házirend célja, hogy meghatározza a FIT360 Fitnesz tartózkodó személyek (szolgáltatásokat igénybevevők és egyéb használók) egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kultúrált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlen.

Továbbá előírja a FIT360 Fitnesz rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

Általános szabályok

 • A FIT360 Fitnesz területe csak rendeltetésének megfelelően használható. A FIT360 Fitnesz használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, rendelkezéseket, illetve jelen Házirendben foglalt szabályokat.
 • A FIT360 Fitnesz területén TILOS:
  • a dohányzás és az alkohol fogyasztása
  • az olyan tevékenység, amely a FIT360 Fitnesz szolgáltatási tevékenységen kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért
  • minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység
  • a FIT360 Fitnesz egész területén drogok, tiltott doppingszerek, narkotikumok fogyasztása vagy ezekkel való visszaélés, ill. bármely veszélyes anyag és/vagy tárgy, (robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök, fegyverek) mindenféle ital, illetőleg állat bevitele
  • az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi tevékenység, reklám, propaganda, (reklámtáblák, megállító táblák, falragaszok és szórólapok elhelyezése) hang és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása
 • A FIT360 Fitnesz egész területén kizárólag megfelelő végzettségű, a létesítmény üzemeltetőjénél jegyzékbe vett és engedélyezettek jogosultak sportszakmai tevékenységet, oktatást, edzést tartani.
 • A FIT360 Fitnesz sportszolgáltatásai és vendéglátó szolgáltatásai kizárólag a komplexum nyitvatartási idején belül vehető igénybe, (kivéve, ha az jogszabályt nem sért és üzemeltető előzetesen engedélyezte).
 • A FIT360 Fitnesz nyitvatartási rendje:


H-CS: 06.30 – 21.00
P: 6.30 – 19:30
Sz: 09.30 – 12.30
V: Zárva

 • A FIT360 Fitnesz szolgáltatásait igénybevevő vendégeket megkérjük, hogy a zárási időpontokra tekintettel a stúdiót időben elhagyják el!
 • Mivel nincs állandó recepció a nyitás az órák elõtt 30 perccel esedékes.
 • Hosszabb inaktivitás után, az órákon való résztvétel elõtt, fõleg 40 év felett, ajánlott orvosi vizsgálaton részt venni, amely tájékoztatást ad a szív- és érrendszer állapotáról is és amely feltárhat esetleges kizáró okokat.

Amennyiben a A FIT360 Fitnesz területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására reklámanyagot készít, készíttet (mozgóképi, vagy fényképfelvétel) és esetlegesen azokon, bármely vendég is feltűnik, aki nem szeretne szerepelni, a vendég a reklámanyagon megjelenésével összefüggésben üzemeltetővel szemben semmilyen jogi követeléssel nem léphet fel, de kérheti azt hogy a jövõben semmilyen reklámanyagon ne legyen felismerhetõ.

 • Üzemeltető a sportszolgáltatásait igénybevevő vendégekről arcképes adatnyilvántartást vezet. Ez szükséges adat a vendég beazonosítására, hogy bérletével, AYCM számlájával visszaélés ne történhessen, az arckép felvételét megtagadó vendéggel szemben üzemeltető jogosult megtagadni érintett szolgáltatásait. Üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt semmilyen mértékben harmadik félnek nem adja/adhatja ki.
 • A FIT360 Fitnesz zavartalan működése érdekében üzemeltető észrevételezési jogosultsága a FIT360 Fitnesz egész területére kiterjed különös tekintettel a vendégek által használt területekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára, mértékére, általában a FIT360 Fitnesz rendjére.
 • Szabálytalanság (jelen Házirend szabályainak, illetőleg az általánosan elfogadott viselkedési szabályok megszegése) esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor, eredménytelenség esetén az üzemeltető jogosult a vendéget távozásra felszólítani ill. tagjai sorából időlegesen vagy véglegesen kizárni. Az üzemeltető intézkedési jogosultságát meghaladó esetekben jogosult a rendőrség, illetőleg más hatósági szervezet segítségét kérni, akik utasításai szerint kell minden érintettnek együttműködni. A kiutasított szabálytalankodó vendég az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet.
 • A komplexum területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kultúrált viselkedés.
 • A COVID-19 járvány alatt a weboldalon érvényben lévõ külön feltüntetett intézményi szabályok vannak életben, amelyek idõrõl idõre változhatnak annak követése a weboldalon és a Facebook oldalunkon lehetséges.
 • A FIT360 Fitnesz üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért amennyiben azok a Házirend be nem tartásából ill. a vendégek felelőtlen magatartásából erednek. Valamint az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért.
 • A talált tárgyakat minden vendég a FIT360 Fitnesz recepcióján köteles leadni.
 • A szolgáltatásokat minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.
 • A FIT360 Fitnesz területén bekövetkező bármilyen rendkívüli eseményt az elsődlegesen észlelő az üzemeltetőnek a recepción köteles késedelem nélkül jelezni. Rendkívüli eseménytől függően késedelem nélkül telefonon értesítendő;
Mentők: (baleset esetén) 104
Tűzoltóság (tűz esetén) 105
Rendőrség (rendbontás esetén) 107
Ált. segélyhívó (bármely esetben) 112
 • E Házirendet üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti.
 • A FIT360 Fitnesz üzemeltetője fenntartja a jogot, a komplexum egész, vagy részterületein zártkörű rendezvények bonyolítására az általános vendégkör kizárásával bár ezt gyakran nem teszi meg, ha az érinti az órarendi órákat, illetve kompenzációs megoldással fog elõállni, hogy a bérletek lejárhatók legyenek.
 • A FIT360 Fitnesz jelen Házirendje minden szolgáltatást igénybevevő vendég számára a FIT360 Fitnesz recepcióján elérhető és áttekinthető.

A szolgáltatások igénybétele a Házirend automatikus elfogadását jelenti.

COVID-19 Speciális szabályok

 • A minket látogató vendég vállalja, hogy ha betegség tüneteit észleli magán a termet nem látogatja.
 • A fertõzés gyanúja esetén a bérletet egy alkalommal módunkban áll meghosszabbítani ami egybevág alap szabályzatunkkal is, miszerint évente egyszer betegség miatt hosszabbítást lehet kérni.

 

Speciális szabályok

 • A sportterek területére kizárólag a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelően alkalmas sport felszerelésben lehet belépni.
 • Zárt cipõ használata kötelezõ csoportos órák alatt.
 • A sporttérbe csak és kizárólag zárható palackban vihető be ital, minden más ital és eszköz bevitel szigorúan tilos. ha poharunk van, azt a sportpadó végén kell elhelyezni, hogy semmire ne tudjon ráborulni a tartalma.
 • Sportszolgáltatások igénybevételekor a mobiltelefon használata mellőzendő, illetve ellõzetesen a tréner tudtára kell adni, ha telefonhívást várunk, õ mondja meg hol tárolható az eszköz, vegyük le a hangját, mert az zavarhatja a többi résztvevõt.

Bérletek 

 • A csoportos órákra fix lejáratú bérletek váltása lehetséges. A bérleteket a FIT360 Fitnesz üzemeltetőjének minden 12 hónapban egyszer van módjában betegség miatt vagy más egészségügyi indokból meghosszabbítani.
 • Havi bérleteink 30 naposak.
 • Foglalási rendszerünk Google Chrome böngészõvel kompatibilis.
 • Órafoglalás csak foglaló jeggyel vagy aktív bérlettel lehetséges, különben nem tudjuk garantálni a férõhelyet óráinkon. A Covid-19 járvány alatt különösen fontos az elõrefoglalás, kérünk mindenkit, hogy foglalást és óratörlést online intézze, ha ez technikai problémákba ütközik jelezze Viberen a weboldalon feltüntetett telefonszámon.
 • Az órákat töröljük, ha nem tudunk eljönni, mert óralevonással jár annak nem megtétele.

Recepció/Belépés

 • A FIT360 Fitnesz sportterületeire, belépni érvényesen megváltott napi jeggyel vagy bérlettel lehet.
 • Az első alkalommal történő belépésnél minden vendégnek ki kell tölteni a recepciónál rendszeresített regisztrációs- és adatlapot melyben elfogadja a FIT360 Fitnesz Házirendjében foglaltakat. Az első belépés magában foglalja a fényképes nyilvántartásba vételt is.
 • A vendég részére az üzemeltető a ruhaváltáshoz nemenkénti öltözőtérben  öltözõszekrényt biztosít a kulcsot a recepcióról lehet kérni.
 • A vendég számára belépéskor átadott eszközöket (öltözőszekrény kulcs, sportfelszerelések, stb.) köteles távozáskor a recepción hiánytalanul leadni. A vendég a számára belépéskor átadott eszközök vonatkozásában anyagi felelősséggel tartozik üzemeltető felé.
 • A sportszolgáltatások díjait a belépéskor előre kell megfizetni!
 • A bérletek lejártakor az esetlegesen fennmaradt alkalom és a pénzösszeg nem vihető át a következő bérletre.

Öltöző

 • Az öltöző- és zuhanytérben papucs használata javasolt, víz csapódik ki zuhanyzáskor és ez csúszásveszélyhez vezet, mindig használjunk a kapaszkodókat a zuhanytálcából való kiszálláskor..
 • A területeken és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal.
 • Távozás után a szekrényekben ne hagyjunk semmit.

Fitnesz terem

 • 12 éven aluli gyermek nem tartózkodhat a teremben felügyelet nélkül!
 • A fitness terembe csak megfelelő sportöltözetben (sportcipőben trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. Fontos a zárt cipõben történõ edzés! Utcai viseletű cipő használata nem engedélyezett!
 • Az edzés során illetve a nyújtásnál kérjük a törölköző használatát.

Órákon

 • Az óra kezdését követően érkező vendéget az edzőnek jogában áll a balesetveszély és más vendég zavarásának elkerülése érdekében az órára már nem beengedni és megkérni, hogyha a környéken lakik jöjjön vissza a következõ órára.
 • Ha valaki önhibájából vagy éppen önhibáján kívül zavarja az órák menetét azt az edzõnek joga van megkérni, hogy hagyja félbe az órát és óra után vagy a következõ adandó alkalommal átbeszélik az alternatívákat. Ilyen esetben a zavaró személy eltávolítására azért van szükség, mert az órák magas intenzitása miatt túl nagy teher hárul az edzõre és ha a figyelme elvonódik vagy az órán résztvevõk nem tudnak kellõen koncentrálni az baleset veszélyes szituációkhoz vezethet. Kérünk mindenkit ezt a döntést az edzõ részérõl fogadja el.

 

Köszönjük, hogy minket választottatok!

Jó edzést és fejlõdést kívánunk!

órarend

Minden héten a következõk szerint osztjuk be a hetet: kedden, csütörtökön és szombaton magas intenzitású órákat tartunk, rámegyünk a kardióra, zsírégetésre, szálkásításra; míg hétfõn, szerdán és pénteken a súlyokra koncentrálunk, fokozva az erõfejlesztést és a funkcionális izomzat kialakítását.
Vagy foglalj órát innen az órarendből:

Szolgáltatásainkat 3XL, valamint MultiSport Pass-al veheted igénybe 
AYCM Hírdetmény (2024. január 1-től érvényes)
3XL-es csomagtól tudjuk az AYCM-os kártyátokat elfogadni.
Várunk benneteket szeretettel!

elérhetőségeink

1135 Budapest, Lehel utca 68/A

+36 70 608 7848

fit360fitness@gmail.com

Facebook

impresszum

A szolgáltató cég neve: FIT360 Fitnesz Stúdió Kft.

Székhelye: 1135 Budapest, Lehel utca 64. E. ép.

Adószáma: 26655208-1-41

Számlavezető Bank: OTP Bank

Bankszámlaszám: 11713218-21455773-00000000

IBAN: HU46 1171 3218 2145 5773 0000 0000

Képviselő: Ressinka Judit 

Email: fit360fitness@gmail.com

adatvédelmi nyilatkozat

Az Adatvédelmi nyilatkozatunkat az alábbi linken éred el: Kattints ide!

ászf

Az Általános Szerződési Feltételeket az alábbi linken éred el: Kattints ide!

+36 70 608 7848  8:30 és 16:30 között munkaidőben; fit360fitness@gmail.hu munkaidőn kívül