+36 70 608 7848

personal trainers

FIT360Fitness – Judit Ressinka, Tamás Nagy

what makes us qualified to do the job

Tamás Nagy

 

Qualifications:

REPs Level 3 Personal Trainer UK MMA Strength & Conditioning Coach (NASM-USA) Brazilian Jiu-Jitsu coach black belt UKSCA Plyometric,
Speed & Agility, Sport Specific Programming, Weightlifting (UK) Rehabilitation Trainer (RehabTrainer – AU)
Mobility Stick Level 1-2 (UK)

 

After more than 10,000 PT sessions and vast experience abroad, I have returned from London. I started body building when I was 16, I have tried myself in several sports, but weight training and Brazilian Jiu-jitsu are the only sports that followed me wherever I went. I have learnt BJJ in Portugal during the years I lived there but got my black belt in London. I started training and competing in BBJ in 2001. I quickly realised that I can get better than my opponents with the combination of sport specific strengthening and stamina building exercises. It is also very fortunate that the training methods that can be used to achieve the right outcomes not only keeps one fit but also keeps the body lean and in shape. These are the type of training modalities that are giving me ideas with my clients’ training, while I’m also applying traditional weightlifting exercises as well. Due to having to prepare myself for competitions, I have learnt how to increase muscle mass the natural way, how to do metabolic training, functional anaerobe high intensity interval training and last but not least how to diet the right way to not to lose muscle mass these are really handy and well received among my clients as well. What do I believe in? One muscle in itself doesn’t mean much to me, the whole package deal is in moving every muscle group and stabilizers together in synchrony. My clients will achieve a nice, balanced body with a flat, well-formed abdomen when they follow my advice. No need to be a martial artist to train like one!!!

 

ressinka judit

 

Szakmai végzettségek:

MSc Erõfejlesztõ & Kondícionáló Edzõ Middlesex University, UK
Okleveles Erõfejlesztõ & Kondícionáló Specialista CSCS, USA
Rehabilitációs Tréner  Rehab Trainer, Australia
Korrektív Edzés Specialista NASM-part of MSc
Paul Chek Holistikus Életmód Tanár L1  USA
Táplálkozási tanácsadó Future Fit Training, UK
REPs 3-as szintū Személyi Edzõ Future Fit Training, UK
Terhesség Alatti Funkcionális Gyakorlat Programíró & Szülésre Elõkészítõ Edzõ Burrell Education, UK
Terhesség Elõtti & Utáni Edzõ Fit to Deliver, UK
MSc Biológus  Szegedi Tudományegyetem

 

Számomra mióta az eszemet tudom az egészség keresése és a sportos életmód volt a fókuszban. Sporttagozatra jártam, rendszeresen versenyeztem öttusában, csapatban. Már 15 évesen kezdtem a kondizást, akkor még csak a vas- és izzadságszagú gimis edzõteremben. Azóta sem néztem vissza, a csúcs az a 2 év volt amikor Olimpiai súlyemelést is tanulhattam a londoni Middlesex Egyetemen. Az ottani egyetemi modulok közül mégis a NASM Korrekciós Tréner képzés volt az ami 2010 után meghatározta karrierem, specializációmat.

Az egyetem után is maradt a kemény edzés, de átalakult, mostmár komprehenzívebben tekintettem a testformálásra és edzésre, saját edzésemen a súlyemelés elemeit alkalmaztam és kombináltam gyorsaságot és ügyességet igénylõ feladatokkal. Hírnevet szerezve ezzel magamnak. A csoportos óráim már nem a nagy súlyok körül forogtak, hanem átvette a helyüket az magas intenzitású, amerikai Cage Fitness órák.

Miben hiszek? Úgy hiszem a legtöbb embernek nem helyes, hogy teljesen megvon magától szénhidrátokat, zsírokat a súlycsökkenésért, vagy koplal, hiszen aztán azt találja, hogy ezek után, újra visszaszedi a kilókat, nincs mögötte ugyanis hosszútávú stratégia. Nem hiszek a divatos diétákban sem, de tudom tudományos irodalmakból és tapasztalatból is, hogy a bélflóra helyreállítására, az idõszakos böjtre (14:10, 16:8) és a mediterrán típusú diétákra sokan jól reagálnak. Ezek kombinálva vagy akár külön-külön is adhatnak választ a hormonális problémák helyreállítására. Hiszem továbbá, hogy a hölgyeknek is kell súlyokat emelni, hogy testük, alakjuk igazán formálódni tudjon.

Férjemmel Tamással aki szintén ‘nagy’ a korrekciós munkában abban is egyetértünk, hogy rendkívül fontos, hogy megszerettessük a testmozgást az emberekkel, hogy örömmel mozogjanak. Ehhez pedig meg vannak az eszközeink.

 

 

kispál eszter

 

Órák:

HIRT órák, Alapozó órák, Mobilitás órák, Személyi edzés

A sport és a mozgás már gyermekkorom óta a mindennapjaim része. 7 évig öttusáztam versenyszerűen. A mai napig fontosnak tartom, hogy mindig új, sportos célokat tűzzek ki magam elé. Ezért, 2019 óta a Magyar Szenior Úszószövetség által leigazolt úszó versenyző vagyok. Számomra a sport és a mozgás örömöt és felszabadultságot ad.
Tanulmányaimat is végig kísérte a sport iránti szeretet. A Szinergia Üzleti Szakképző Iskolában személyi edző, gyermek mozgásprogram vezető szakirányon végeztem. A funkcionális edzések és a TRX szerelmesévé váltam, szeretem variálni a funkcionalis gyakorlatokat mindenki edzettségi szintjéhez mérten. Várom edzéseimre azokat, akik úgy érzik, szeretnék beépíteni a mozgást mindennapjaikba olyan edző mellett, aki odafigyel rájuk és segít kihozni a bennük rejlő erőt.
Miben hiszek? Én úgy gondolom, hogy minden ember meg tudja találni a sportban, mozgásban önmagát. Célom, hogy akár személyi edzésen vagy csoportos órán veszel részt, megtanuld azt, hogyan irányítsd a tested a feladatok során, élvezd az edzéseket és szeress mozogni. A jó közérzethez, céljaid megvalósításához igazán fontos az is, hogy megfelelően étkezz. Ezért táplálkozási tanácsadást is nyújtok számodra.

 

 

Skribanek Dóra

 

Jelenleg egyetemista vagyok, a Babes- Bolyai Tudományegyetemen pszichológiát, az ELTE-n pedig sport és rekreációszervezést tanulok, a későbbikben sportpszichológus szeretnék lenni. Az ELTE gyakornoki programján keresztül kerültem a FIT360-hoz.

6 éves korom óta versenyszerűen Fit-Kid-ezem, számos országos és nemzetközi versenyen vettem részt. Amire a legbüszkébb vagyok, hogy 2014-ben országos bajnok lettem egyéniben és csoportosban is, majd megnyertem az év végi összetett versenyt. Valamint, hogy 2017-ben a Modern Táncsoportok Magyarországi Szövetsége által rendezett Európa Bajnokságon duó kategóriában 2. helyezést értünk el.

A mozgás és a sport mindig is az életem része volt, sportolók társaságában érezem jól magam, ezért is szeretnék a későbbiek során velük foglalkozni. Segíteni őket egy-egy versenyre való felkészülésben, vagy az eléjük gördülő akadályok átvészelésében. A talán nem meglepő nyújtás a specialitásaim közé tartozik ezért a hétfői órák előtt és után találkozhattok velem a teremben.

„A sportban a siker, a győzelem a cél, az az elsődleges, de legalább olyan fontos, hogy a sport által lettem az az ember, aki vagyok, kitartó és konzisztens.” Miben hiszek? Abban, hogyha megvan a kellő kitartás, akkor az életben sem lesz gond.”

 

 

kapcsolat

A 14-es villamos illetve a 914, 105-ös buszok Béke tér megállója van a legközelebb hozzánk.
A Házhoz és a 66 Bistro között vagyunk.
A Róbert Károly körút és Lehel utca kereszteződése 5 perces séta tõlünk.

opening hours

Monday to Thursday 6:30 – 21:00 Friday 6:30 – 18:30 Saturday 9:30 – 12:30

elérhetőségek

+36 70 608 7848

edzes(at)fit360fitness(dot)hu

1135 Budapest, Lehel utca 68/A 

write to us

6 + 12 =