+36 70 608 7848

bookings

fitness studio bookings in Budapest

BOOKING WITH A MEMBERSHIP

Those with valid memberships will be able to book online with the password (code) we provided when they first joined the studio. We would like to ask you to cancel booked classes with no more than 2 hours before your session is due to start, if for any reason you aren’t able to attend. This way you are not occupying slots that other members would like to take, if you fail to cancel and you not turning up for your class, one session will be deducted from your block or a day from your unlimited membership. We require you to book to each class to avoid disappointment.

BOOKING WITHOUT A MEMBERSHIP

If you don’t own a membership as you would like to visit us with daily passes or you have an AYCM card you will be able to book online by buying your Booking Ticket at the first occasion when visiting the studio. This ticket is valid for 12 months, you can use it to book unlimited times and you only lose it when you fail to turn up to a lesson that you haven’t cancelled. If you cancelled your class up to 2 hours in advanced your Booking Ticket won’t be affected. Booking tickets cost the same as a daily pass 2.500 Ft. Before your first class you can book in person, online or via the phone, this gives us an opportunity to ask you health related questions in advance. You will receive the password (code) for the booking page once you have purchased your Booking Ticket. Use this code and your email address to log in. Don’t forget that upon arrival you will still need to pay your daily entry fee and have your AYCM card scanned upon entry. Once you don’t need your Booking Ticket you can use it to enter a class. We won’t be able to return this fee, except after your Trial Week, but you can use it towards other services as well such as comprehensive fitness testing, so please calculate with this.

class timetable

Every week the schedule is as follows: on Mondays, Wednesdays and Friday we focus our attention on weights still at high intensity (HIRT), further increasing strength and increasing functional muscle mass while on Tuesdays, Thursdays and Saturdays  the high intensity classes are more focused on cardio, enhancing fat burning mechanisms and leaning muscles.
Or book a class from the timetable here:

3Group classes can be attended with XL, XXL, 3xl packages and with MultiSport Pass

AYCM Announcement (from 1st august 2023)
 
Size XL: We accept the All You Can Move Passes from size XL.
There is a supplementary charge of 600 Ft / entry or 6.300 Ft / month Unlimited Membership.
NEW: SMART goal settings, measurements in each month with your Unlimited Membership.
 
Looking forward seeing you.

contact us

06 70 608 7848

edzes@fit360fitness.hu

1135 Budapest, Lehel utca 68/A.

Facebook

impressum

Name of the business: FIT360 Fitnesz Stúdió Kft.

Address of the business: 1135 Budapest, Lehel utca 64. E. épület

Name of the owner: Judit Resssinka

VAT number: 26655208-1-41

Bank: OTP Bank

Bank account number: 11713218-21455773-00000000

IBAN: HU46 1171 3218 2145 5773 0000 0000

Email address: edzes@fit360fitness.hu

Phone number: +36 70 608 7484

GDPR

The link can be accessed by clicking: here

terms and conditions

The link can be accessed by clicking: here

studio membership rules & resulation

Néhány dolog az óráidról:

 • Azt kérjük, hogy mindig viselj megfelelõ sport öltözetet és cipõt az órákon. A sportruházatod legyen kényelmes és engedje szabadon lélegezni.
 • Kérünk, hogy hozz törölközõt és vizet, vagy vizes palackot magaddal. Palackodat utántöltheted a recepción.
 • Ha rosszul éreznéd magad óra közben kérünk, hogy szólj.

 

 

Néhány dolog az bérletedrõl:

 • Ha korlátlan bérleteink közül vásároltál, a fejlõdésed és testkompozíciód rendszeres nyomonkövetésre kerül, az esedékes v. megbeszélt felmérés dátumát kövesd nyomon, állíts be emlékeztetõt és jelezd felénk mikor esedékessé válik.
 • A testkompozíciós mérések nagyjából a nap ugyanazon szakaszára kell, hogy essenek, hogy az eredmények megbízhatóbbak legyenek.
 • Érkezz ezekre a mérésekre jóval órakezdés elõtt, hogy az edzõ le tudjon mérni, nehogy az órakezdés emiatt csússzon. Ha túl sokan jönnek be egyszerre lehet, hogy a mérést meg-meg kell szakítani.
 • Bérleted lejáratát, a fennmaradó órák számát a Wellnesgates foglaló rendszeren keresztül is nyomon követheted.
 • Órákat a fit360fitness.hu/foglalas oldalon tudod az általunk emailben elküldött jelszóval foglalni, amit bérletvásárláskor generáltunk neked.
 • Havi korlátlan bérleteseink autómatikusan belépõkártyát kapnak feliratkozáskor. A 8, 10 alkalmas bérleteinkkel ugyan nem jár kártya viszont ennek használata megkönnyíti a bejelentkezést és bérletinformációkat tartalmaz, minden alkalommal lecsippentendõ érkezéskor, mint bejelentkezés, ennek egy 1000Ft letéti díja van, amit visszakapsz, ha már nem használod és visszahozod.
 • Kérlek érkezéskor mindig jelentkezz be, csak akkor menj az ölrözõbe, ha ezt megtetted vagy az edzõ jelezte feléd, hogy beléptet utána.
 • A bérletek évente egyszer meghosszabbíthatók betegség vagy utazás okán maximum 4 héttel.

 

Egészségi állapot

Hisszük, hogy a legtöbb fizikai aktivitás forma rendkívül fontos szerepet játszik a betegségek prevenciójában és már meglévõ rendellenességek javításában, mégis lehet, hogy eltanácsolunk egy-egy óratípustól vagy orvosi hozzájárulást kérünk vagy kijeletjük, hogy felelõsséget nem tudunk vállalni, ha a mi ellenjavallatunk ellenére résztveszel egy bizonyos órán.

 

Óratörlési szabályzat

 • Ne feled, hogy órák törlését 2 órával órakezdés elõtt még megteheted, ha nem törölsz időben, legalább 2 órával órakezdés elõtt egy alkalom autómatikusan levonódik a bérletedbõl.
 • Egészen specifikus esetekben, ha például nem elõrelátható tüntetések, útlezárások és természeti csapások akadályozták az eljutásod a stúdióba, lehetõség szerint hozzáadunk egy órát alkalmas bérletedhez, mert a rendszer autómatikusan levon egy alkalmat, ha az nem let törölve.

 

Bérlettörlési szabályzat

A már megvásárolt bérletek nem visszatéríthetõk, hacsak nem egy olyan komoly egeszségügyi probléma áll fenn, ami teljes mértékben lehetetlenné teszi óráink mindegyikén a résztvételt 6 hónapon túlmenõen. Ebben az esetben a törlés kérvényezését egy írásos szakorvosi véleménnyel kell megtámogatni. A visszatérítendõ összegbõl arányosan levonjuk a már lejárt órákat, nem véve figyelembe bármilyen kedvezményt, amit esetleg hozzáadtunk ajánlatként a csomaghoz. Illetve egy 10%-os adminisztrációs és anyagköltséget (kártya, törölközõ etc.) is felszámolunk.

Itt kiemelnénk, hogy mint alternatív megoldás, bérlet átruházásra és más szolgáltatásra történõ kiváltásra viszont van lehetõség.

 

Köszönjük, hogy nálunk edzel! Kérünk aláírásoddal jelezd, hogy megértetted a fent leírtakat.