bookings

fitness studio bookings in Budapest

BOOKING WITH A MEMBERSHIP

Our guests with a valid pass can book lessons online. 

They can be purchased on the Motibro interface of FIT360, for registration between During the trial week or in the case of AYCM, the Booking Ticket acts as a pass.

We ask everyone to cancel the class 1 hour before the class starts in the morning if you cannot come, otherwise you will take the place from others. If you do not do so, one session will be deducted from the suitable passes or one day will be deducted from your season pass.

We require you to book to each class to avoid disappointment.

BOOKING WITHOUT A MEMBERSHIP

The condition for pre-booking is to have a pass, if you want to visit us with an AYCM card, you will need a Reservation Ticket, which acts as a pass, i.e. in your case it serves as a cover behind your reservations. If you make a reservation, you will definitely have a place for the class you have chosen. The ticket acts as a season ticket (MOTIBRO CREDIT), allowing you to book in advance for one occasion. Its lifespan is automatically extended after one year.

You can use this ticket for an unlimited number of bookings, but if you do not come to your booked class and do not cancel 1 or 2 hours before the start of the class, we will deduct that time. The price of this is HUF 3,750.

It will help you find your way if you can talk to us in person, by email or by phone before your first appointment, feel free to call us, we can discuss your goals, whether you have any problems and any additional questions that may arise.

With the exception of the tasting week, we will not be able to refund this amount, but you can count it towards any of our services, such as a comprehensive fitness test, personal training or a pass, please calculate this in advance.

class timetable

Every week the schedule is as follows: on Mondays, Wednesdays and Friday we focus our attention on weights still at high intensity (HIRT), further increasing strength and increasing functional muscle mass while on Tuesdays, Thursdays and Saturdays  the high intensity classes are more focused on cardio, enhancing fat burning mechanisms and leaning muscles.
Or book a class from the timetable here:

Group classes can be attended with 3xl packages and with MultiSport Pass

AYCM Announcement (from 1st january 2024)
 
We accept the All You Can Move Passes from size 3XL.
 
Looking forward seeing you.

contact us

06 70 608 7848

fit360fitness@gmail.com

1135 Budapest, Lehel utca 68/A.

Facebook

impressum

Name of the business: FIT360 Fitnesz Stúdió Kft.

Address of the business: 1135 Budapest, Lehel utca 64. E. épület

Name of the owner: Judit Resssinka

VAT number: 26655208-1-41

Bank: OTP Bank

Bank account number: 11713218-21455773-00000000

IBAN: HU46 1171 3218 2145 5773 0000 0000

Email address: fit360fitness@gmail.com

Phone number: +36 70 608 7484

GDPR

The link can be accessed by clicking: here

terms and conditions

The link can be accessed by clicking: here

studio membership rules & resulation

Néhány dolog az óráidról:

 • Azt kérjük, hogy mindig viselj megfelelõ sport öltözetet és cipõt az órákon. A sportruházatod legyen kényelmes és engedje szabadon lélegezni.
 • Kérünk, hogy hozz törölközõt és vizet, vagy vizes palackot magaddal. Palackodat utántöltheted a recepción.
 • Ha rosszul éreznéd magad óra közben kérünk, hogy szólj.

 

 

Néhány dolog az bérletedrõl:

 • Ha korlátlan bérleteink közül vásároltál, a fejlõdésed és testkompozíciód rendszeres nyomonkövetésre kerül, az esedékes v. megbeszélt felmérés dátumát kövesd nyomon, állíts be emlékeztetõt és jelezd felénk mikor esedékessé válik.
 • A testkompozíciós mérések nagyjából a nap ugyanazon szakaszára kell, hogy essenek, hogy az eredmények megbízhatóbbak legyenek.
 • Érkezz ezekre a mérésekre jóval órakezdés elõtt, hogy az edzõ le tudjon mérni, nehogy az órakezdés emiatt csússzon. Ha túl sokan jönnek be egyszerre lehet, hogy a mérést meg-meg kell szakítani.
 • Bérleted lejáratát, a fennmaradó órák számát a Wellnesgates foglaló rendszeren keresztül is nyomon követheted.
 • Órákat a fit360fitness.hu/foglalas oldalon tudod az általunk emailben elküldött jelszóval foglalni, amit bérletvásárláskor generáltunk neked.
 • Havi korlátlan bérleteseink autómatikusan belépõkártyát kapnak feliratkozáskor. A 8, 10 alkalmas bérleteinkkel ugyan nem jár kártya viszont ennek használata megkönnyíti a bejelentkezést és bérletinformációkat tartalmaz, minden alkalommal lecsippentendõ érkezéskor, mint bejelentkezés, ennek egy 1000Ft letéti díja van, amit visszakapsz, ha már nem használod és visszahozod.
 • Kérlek érkezéskor mindig jelentkezz be, csak akkor menj az ölrözõbe, ha ezt megtetted vagy az edzõ jelezte feléd, hogy beléptet utána.
 • A bérletek évente egyszer meghosszabbíthatók betegség vagy utazás okán maximum 4 héttel.

 

Egészségi állapot

Hisszük, hogy a legtöbb fizikai aktivitás forma rendkívül fontos szerepet játszik a betegségek prevenciójában és már meglévõ rendellenességek javításában, mégis lehet, hogy eltanácsolunk egy-egy óratípustól vagy orvosi hozzájárulást kérünk vagy kijeletjük, hogy felelõsséget nem tudunk vállalni, ha a mi ellenjavallatunk ellenére résztveszel egy bizonyos órán.

 

Óratörlési szabályzat

 • Ne feled, hogy órák törlését 2 órával órakezdés elõtt még megteheted, ha nem törölsz időben, legalább 2 órával órakezdés elõtt egy alkalom autómatikusan levonódik a bérletedbõl.
 • Egészen specifikus esetekben, ha például nem elõrelátható tüntetések, útlezárások és természeti csapások akadályozták az eljutásod a stúdióba, lehetõség szerint hozzáadunk egy órát alkalmas bérletedhez, mert a rendszer autómatikusan levon egy alkalmat, ha az nem let törölve.

 

Bérlettörlési szabályzat

A már megvásárolt bérletek nem visszatéríthetõk, hacsak nem egy olyan komoly egeszségügyi probléma áll fenn, ami teljes mértékben lehetetlenné teszi óráink mindegyikén a résztvételt 6 hónapon túlmenõen. Ebben az esetben a törlés kérvényezését egy írásos szakorvosi véleménnyel kell megtámogatni. A visszatérítendõ összegbõl arányosan levonjuk a már lejárt órákat, nem véve figyelembe bármilyen kedvezményt, amit esetleg hozzáadtunk ajánlatként a csomaghoz. Illetve egy 10%-os adminisztrációs és anyagköltséget (kártya, törölközõ etc.) is felszámolunk.

Itt kiemelnénk, hogy mint alternatív megoldás, bérlet átruházásra és más szolgáltatásra történõ kiváltásra viszont van lehetõség.

 

Köszönjük, hogy nálunk edzel! Kérünk aláírásoddal jelezd, hogy megértetted a fent leírtakat.

+36 70 608 7848 between 8:30 - 16:30;
fit360fitness@gmail.hu outside working hours