edzőink

FIT360Fitness – Ressinka Judit, Nagy Tamás, Kispál Eszter, Isaac Oroyovwe, dági viktória, busa bettina

miben számíthatsz ránk

Nagy Tamás

360BOX HIIT, Személyi edzés, BJJ oktató

Nagy Tamás Fit360 HIIT edzés
Nagy Tamás Fit360 rólunk
Nagy Tamás Fit360 intervallum edzés
Ismerd meg személyi edzőnket:

Szakmai végzettségek:

REPS 3-AS SZINTŰ SZEMÉLYI EDZŐ (UK)
MMA ERŐFEJLESZTÕ & KONDÍCIONÁLÓ EDZŐ (USA)
FEKETE ÖVES BRAZILIAN JIU-JITSU OKTATÓ (PORTUGÁLIA)
UKSCA PLYOMETRIK, GYORSASÁG & AGILITÁS, SPORT SPECIFIKUS PROGRAMÍRÁS,
SÚLYEMELÉS MODULOK (UK)
REHABILITÁCIÓS TRÉNER (REHAPTRAINER – AUSZTRÁLIA)
MOBILITY STICK LEVEL 1-2 (UK)

 

Több mint, 10.000 személyi edzéssel töltött óra után tértem haza Londonból. 16 évesen kezdtem az edzést testépítéssel, mellette sokféle sportot kiprobáltam, de a súlyzós edzés és a Portugáliában megtanult Brazilian Jiu-Jitsu azok, amik mindvégig megmaradtak.

2001-ben kezdtem el a Brazilian Jiu-Jitsu-val foglalkozni versenyszerűen. Hamar rájöttem, hogy ezt a sportot még eredményesebben üzhetem sportspecifikus erősítő és állóképességet javító gyakorlatok kombinációival. Nem mellékesen ez az edzésforma rendkívül szálkásan, formásan is tart, nemcsak fitten. Innen merítek ötleteket a klienseimmel folytatott edzéseimhez is a hagyományos súlyzós gyakorlatok mellett. A versenyekre való felkészülésnek köszönhetően kitanultam az izomtömegnövelést, metabolikus tréninget, funkcionális magas intenzitású anaerob edzésmódszereket és nem mellesleg diétákat, amiket mostmàr a vendégkörömben használok.

Miben hiszek? Számomra csak egy izom magában nem sokat ér, az egész ‘csomagot’ az teszi ki, ha minden játékos együtt mozog vagy éppen stabilizál. Klienseim egy szép, esztétikus testet kapnak, izmos, lapos hassal, ha követik tanácsaimat. Nem kell, hogy küzdősporttal foglalkozz, hogy úgy edzhess.

Ressinka Judit

360Erősítő HIRT, Személyi edzés

Ressinka Judit Fit360 rólunk
Ressinka Judit Fit360 HIIT edzés
Ressinka Judit Fit360 intervallum edzés
Ismerd meg személyi edzőnket:

Szakmai végzettségek:

MSC ERŐFEJLESZTŐ & KONDÍCIONÁLÓ EDZŐ MIDDLESEX UNIVERSITY, UK
OKLEVELES ERŐFEJLESZTŐ & KONDÍCIONÁLÓ SPECIALISTA CSCS, USA
REHABILITÁCIÓS TRÉNER  REHAB TRAINER, AUSTRALIA
KORREKTÍV EDZÉS SPECIALISTA NASM-PART OF MSC
PAUL CHEK HOLISTIKUS ÉLETMÓD TANÁR L1  USA
TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ FUTURE FIT TRAINING, UK
IWI SPORTTÁPLÁLKOZÁS ÉS TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTÉS TANÁCSADÓ, HU
REPS 3-AS SZINTŪ SZEMÉLYI EDZŐ FUTURE FIT TRAINING, UK
TERHESSÉG ALATTI FUNKCIONÁLIS GYAKORLAT PROGRAMÍRÓ & SZÜLÉSRE ELŐKÉSZÍTŐ EDZÕ BURRELL EDUCATION, UK
TERHESSÉG ELŐTTI & UTÁNI EDZŐ FIT TO DELIVER, UK
MSC BIOLÓGUS  SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM

 

Számomra mióta az eszemet tudom az egészség keresése és a sportos életmód volt a fókuszban. Sporttagozatra jártam, rendszeresen versenyeztem öttusában, csapatban. Már 15 évesen kezdtem a kondizást, akkor még csak a vas- és izzadságszagú gimis edzőteremben. Azóta sem néztem vissza, a csúcs az a 2 év volt amikor Olimpiai súlyemelést is tanulhattam a londoni Middlesex Egyetemen. Az ottani egyetemi modulok közül mégis a NASM Korrekciós Tréner képzés volt az ami 2010 után meghatározta karrierem, specializációmat.

Az egyetem után is maradt a kemény edzés, de átalakult, mostmár komprehenzívebben tekintettem a testformálásra és edzésre, saját edzésemen a súlyemelés elemeit alkalmaztam és kombináltam gyorsaságot és ügyességet igénylő feladatokkal. Hírnevet szerezve ezzel magamnak. A csoportos óráim már nem a nagy súlyok körül forogtak, hanem átvette a helyüket az magas intenzitású, amerikai Cage Fitness órák.

Miben hiszek? Úgy hiszem a legtöbb embernek nem helyes, hogy teljesen megvon magától szénhidrátokat, zsírokat a súlycsökkenésért, vagy koplal, hiszen aztán azt találja, hogy ezek után, újra visszaszedi a kilókat, nincs mögötte ugyanis hosszútávú stratégia. Nem hiszek a divatos diétákban sem, de tudom tudományos irodalmakból és tapasztalatból is, hogy a bélflóra helyreállítására, az időszakos böjtre (14:10, 16:8) és a mediterrán típusú diétákra sokan jól reagálnak. Ezek kombinálva vagy akár külön-külön is adhatnak választ a hormonális problémák helyreállítására. Hiszem továbbá, hogy a hölgyeknek is kell súlyokat emelni, hogy testük, alakjuk igazán formálódni tudjon.

Férjemmel Tamással aki szintén ‘nagy’ a korrekciós munkában abban is egyetértünk, hogy rendkívül fontos, hogy megszerettessük a testmozgást az emberekkel, hogy örömmel mozogjanak. Ehhez pedig meg vannak az eszközeink.

Kispál Eszter

360 Erősítő HIRT, Mobilitás, Alapozó, Személyi edzés

Ismerd meg személyi edzőnket:

Órák: HIRT órák, Alapozó órák, Mobilitás órák, Személyi edzés

Szakmai végzettségek:

SZEMÉLYI EDZŐ – SZINERGIA ÜZLETI SZAKKÉPZŐ ISKOLA
SPORTEDZŐ (ÚSZÁS SZAKIRÁNY) 2 ÉVES SZAKIRÁNYÚ KÉPZÉS, MINDEN KOROSZTÁLY – SZINERGIA ÜZLETI SZAKKÉPZŐ ISKOLA
TRX SUSPENSION TRAINING KURZUS
ÓVODAPEDAGÓGUS BA – ELTE TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR

 

A sport és a mozgás már gyermekkorom óta a mindennapjaim része. 7 évig öttusáztam versenyszerűen. A mai napig fontosnak tartom, hogy mindig új, sportos célokat tűzzek ki magam elé. Ezért, 2019 óta a Magyar Szenior Úszószövetség által leigazolt úszó versenyző vagyok. Számomra a sport és a mozgás örömöt és felszabadultságot ad.  Tanulmányaimat is végig kísérte a sport iránti szeretet. A Szinergia Üzleti Szakképző Iskolában személyi edző, gyermek mozgásprogram vezető szakirányon végeztem.
A funkcionális edzések és a TRX szerelmesévé váltam, szeretem variálni a funkcionalis gyakorlatokat mindenki edzettségi szintjéhez mérten. Várom edzéseimre azokat, akik úgy érzik, szeretnék beépíteni a mozgást mindennapjaikba olyan edző mellett, aki odafigyel rájuk és segít kihozni a bennük rejlő erőt.
Miben hiszek? Én úgy gondolom, hogy minden ember meg tudja találni a sportban, mozgásban önmagát. Célom, hogy akár személyi edzésen vagy csoportos órán veszel részt, megtanuld azt, hogyan irányítsd a tested a feladatok során, élvezd az edzéseket és szeress mozogni. A jó közérzethez, céljaid megvalósításához igazán fontos az is, hogy megfelelően étkezz. Ezért táplálkozási tanácsadást is nyújtok számodra.

Isaac Oroyovwe

360Box & Súlyzós HIIT, személyi edzés

Ismerd meg személyi edzőnket:

Órák: 360Box & Súlyzós HIIT, személyi edzés

Szakmai végzettségek:

BSC TESTNEVELŐ-EDZŐ -SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM
ÖKÖLVÍVÓ-EDZŐ – BUDO – SPORT AKADÉMIA
ÖKÖLVÍVÓ: MADÁRFÉSZEK AKADÉMIA
SPECIALIZÁCIÓ: MENTÁLIS- ÉS FIZIKÁLIS TELJESÍTMÉNYNÖVELÉS, STRESSZMENEDZSMENT

 

A sport gyerekkorom óta szerves részét képezi az életemnek. Sok mindent kipróbáltam a focitól kezdve a kosárlabdán át, majd jött a judo, de aztán ami igazán megfogott az az ökölvívás volt. Több, mint 12 éve jelen van az életemben és ebből 6 éve stabil válogatott kerettag vagyok az ambícióim nagyra törôek, jelenleg is aktívan versenyzem.

Az ökölvívás mellett a másik általam preferált sport a funkcionális edzés, mellyel sportágspecifikusan tudod növelni az erőt, állóképességet, illetve egy „hasznos” izomzatra, fittségre tehetsz szert, stressztûrôképességed megnő, hogy jobban álld a sarat a mindennapi életben is. Az általam eddig neves sportszakemberektől összegyűjtött tudást szeretném átadni a vendégeimnek, hogy ôk is átérezzék a felszabadultság érzését és emellett esztétikailag is változzanak amikor a súlyzós / saját testsúlyos gyakorlatokat csinálják.

Miben hiszek? „Amat Victoria Curam”,avagy “Aki felkészül az győz”. Ez az idézet nem csak a sportban állja meg a helyét, de az életben is egyaránt.

https://www.youtube.com/watch?v=oT_yc2xge_E

https://www.facebook.com/watch/?v=2886843658030851

 

Szegedi Tudományegyetem: Testnevelő-edző bsc

Budo Sportakadémia: Ökölvívó-edző

Dági Viktória

Aerial Yoga, Jóga Kerék oktató

Ismerd meg személyi edzőnket:

Órák: Jógakerék = Yoga Cross

 

Szakmai végzettségek:

IWI NEMZETKÖZI FITNESZISKOLA – FITNESS INSTRUKTOR
AERIAL YOGA HUNGARY –  AERIAL YOGA OKTATÓ   

                        

7 évesen kezdtem el gimnasztikázni Kiskunhalason, torna tagozatra jártam, amit nagyon szerettem és a későbbiekben részt vettem tornaversenyeken is.
Majd jött az életemben a modern tánc, amely sokáig végig kísért, egy nagy szerelem volt. Ezt volt hivatott helyettesíteni a légjóga 2017-ben.

2019-ben Fitness Instruktorként majd Aerial Yoga oktatóként végeztem, pár hónappal később már Budapesten az Aerial Sports Academy-nél helyezkedtem el, ahol Aerial Yogát, Jógakereket, Air Jump Bungee Workoutot és Hatha Yoga órákat tartottam. Sokat tanultam és fejlődtem ez alatt 4 óratípust oktatva egyszerre.
Dinamikus és erősítő jóga és nyújtás óráimat a Crossfitnél és nyári tánctáborokban is tartottam.

Jelenleg óráimon jógakereket használok, szeretem, hogy minden izmot alaposan átmozgat, de a legjobb benne, hogy szinte mindenki megdöbbenve tapasztalja mennyivel mélyebben tud nyújtani a támasztékot nyújtó jógakerék segítségével. 

Minden alkalommal az a célom, hogy a vendégeim megismerjék saját határaikat és átlépjék azt. 

Hiszem, hogy nem kell hajlékonynak lenned ahhoz, hogy már most elkezd ezt a modern mozgásrendszert. Mindenben segítek, hogy a neked megfelelő gyakorlatokkal elérjük a kitűzött célod. Az óra végén újabb sikerélménnyel és jó közérzettel leszel gazdagabb.

Busa Bettina

Fitness Edző, Vízilabda kondícionálás, Pre-Post natális tréning

Ismerd meg személyi edzőnket:

Órák: HIRT, személyi edzés

Szakmai végzettségek:

FITNESS- ÉS SZEMÉLYI EDZŐ 2018-2023
SZEMÉLYI EDZÔ – FITNESS AKADÉMIA
KISMAMA TORNA OKTATÓ – FITNESS AKADÉMIA
KOLPING KATOLIKUS ÉS SPORT GIMNÁZIUM

Specializáció: Fitness Edző, Vízilabda kondícionálás, Pre-Post natális tréning

Gyermek korom óta az életem része a sport. Három éves koromban kezdtem az úszást, 10 év válogatott szintű vizilabdazás után csöppentem bele a Testépítés világba, ahol Bikini Fitness kategóriában közel 5 évig versenyeztem. Ebben a sportágban a legkiemelkedőbb eredémenyeim a 4 magyar bajnoki cím volt Nagyon szerettem a konditermi edzést, de 4 év után érezetem, hogy szeretnék még jobban, szakszerûbben segíteni az embereken, hogy ne csak izmosakká váljanak de az életminőségük is javuljon így 2 évvel ezelőtt váltottam át a funkcionális edzésekre. Először
itt éreztem igazán, hogy ez az én utam! Tavaly belekóstoltam a Cross Fit világába is, ami azóta a mindennapjaim szerves részét képzi.

Mikor hölgy klienseim terhesek lettek, nagyon elkezdett a várandósság, mint állapot és, mint biológiai folyamat érdekelni. 2021-ben elvégeztem a Kismama torna oktatói képzést. Tartottam különböző csoportos órákat: Amazon edzés, Gyerek torna, Kismama torna, Trx, Köredzés. Mellette megmaradtak a személyi edzett vendégeim is.

Miben hiszek?: “Épp testben, épp lélek.”

Az én motiváció, az edzői létben, hogy az embereknek sokkal többet adhatok, mint egy edzés. Részben lelki támasz, részben pedig szakember vagyok. Számomra az a siker amikor látom a vendégeim arcán az örömöt amikor lejönnek a terembe és elkezdjük az edzést. Szerintem edzőként az a legfontosabb, hogy az emberek mindennapjait megkönnyítsük és az életminőségüket a lehetö legjobb módon javítsuk!

Nagy Kerezsi Noémi

Dietetikus Szakértő

Ismerd meg Dietetikus Szakértőnket:

Dietetikus Szakértőnk: Nagy Kerezsi Noémi

Gimnazista korom óta fontos számomra az egészség megőrzése a helyes táplálkozással és hogy ezt közvetítsem az ember felé. Egyetemi tanulmányaim során bebizonyosodott, hogy sok betegség megelőzésében nagy szerepet játszik a táplálkozás. Munkám során fontosnak tartom, hogy az emberek, akiknek tanácsot adok nyitottak legyenek, megfogadják azt és beépítsék a mindennapjaikba. Eddigi pályafutásom alatt szerencsém volt Dr. Tóth Tamás mellett asszisztálni, aki szintén igyekszik az embereknek megmutatni a helyes utat a táplálkozást illetően és akitől ez idő alatt sokat tanultam. A helyes táplálkozásról lehetőségem volt cikkeket írni, melyek többek között a Ridikül online portálon jelentek meg,

Miben hiszek?

Hiszek a mértékletességben, azt vallom, hogy egyes élelmiszerek fogyasztása nem tilos, csak a megfelelő időponton és a mennyiségen van a hangsúly.

A különböző divat diétáknak nem vagyok a híve, hiszek abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő táplálkozást. Saját magunk tanuljuk meg, hogy szervezetünknek mire van szüksége, mely élelmiszerektől hízunk vagy fogyunk, és melyek azok az alapanyagok, amiket ki tudunk váltani más élelmiszerekkel úgy, hogy az a diétánkban/ életmódunkba beférjen.

Szakmai Végzettség: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Dietetikus szakirány

Engedjétek meg, hogy bemutassam Noémit nektek a saját szavaimmal, azért tartanám ezt fontosnak, mert ugyan fiatalok és szépek vagyunk, mégis tisztában vagyok vele, hogy annak hátterében komolyabb dolgok is állhatnak, hogy valaki gyorsan hízik, vagy nem tud fogyni. Ha az edzés önmagában nem hozott eredményt érdemes dietetikushoz fordulni. Az áltaunk megosztott diéták is egészséges embereknek valók elsősorban, a Súlycsökkentő és Fenntartó étrendben figyeltünk a szénhidrát porciók nagyságára, hogy az esetlegesen már kisebb vércukor problémákkal küzdőknek is segítsen nyújthasson a vércukor egyensúlyban tartásában.

A dietetikus valljon kiegyensúlyozott irányelveket és ne lássa a diéta világát csak feketén és fehéren. Noémi személyében egy olyan dietetikussal találkoztam, aki nagy empátiával rendelkezik és a kliens bőrébe képzeli magát, nem fog olyat ráerőltetni valakire, ami fényévekre van az ô saját elképzelésétől! A tanulás híve, mint önmaga irányában, mind a kliensei felé azt közvetíti, hogy töltsék azzal az időt inkább, hogy megtanulják érteni, mit szeret és mit nem, mire van szüksége a szervezetüknek. Segít megtanulni, hallgatni a belső hangra! Az igazi elhivatottsága a betegségek ételeinkkel való kezelésében van, ez érdekli és ez az, amivel eddig foglalkozott. Amellett a Dr Tóth Tamás obezitológus mellett asszisztált, aki az RTL Clubon is vezetett műsort, nyíltan beszélt a betegségek hátteréről, kiegyensúlyozott diétákban hisz és a mozgás erejében. Noémi a Ridikül online magazinjának egyik Dietetikus tanácsadója is volt. Hiszem, hogy bizalommal lehet hozzáfordulni!

Konzultáció menete Nagy-Kerezsi Noémivel:

A konzultációmat első sorban azoknak javaslom, akik valamilyen orvosi problémával „küzdenek”, valamilyen betegséggel élnek és ezt figyelembe véve szeretnék kialakítani étrendjüket (pl. HT, PCOS, pajzsmirigy betegség…stb), illetve azoknak akik számtalan étrendet kipróbáltak, nagyon kibillentek az egyensúlyból-e miatt és még mindig nem találták meg a számukra megfelelő étkezést. Ez utóbbi esetben az alapoktól indulva mindent átbeszélünk ugyanis aprónak tűnő változtatások is sokat segíthetnek.

  • Táplálék allergia és túlérzékenység esetén
  • (pl. ételallergia, ételintolerancia, lisztérzékenység)
  • Gluténfüggő betegségek
  • Tejfogyasztás okozta panaszok (tejfehérje allergia, tejcukor érzékenység, stb.)
  • A gyomor betegségei (pl. gyomorfekély)
  • Bélbetegségek (pl. Crohn betegség, fekélyes vastagbélgyulladás)
  • Kismama étrend kialakítása
  • Csecsemő, illetve gyermek étrend kialakítása
  • Fogyókúra többszöri sikertelen próbálkozás után
  • Reflux betegség
  • Székrekedés
  • Hasnyálmirigy betegség
  • Máj betegségei
  • Cukorbetegség
  • Szív- és érrendszeri betegségek (magas vérnyomás, magas koleszterinszint, infarktus)
  • Epebetegségek – epekő, epegyulladás
  • Vesebetegségek – vesegyulladás

   

  A személyes vagy online találkozó előtt, az időpont egyeztetés során kérni szeretnék:

  1. Egy 1 hetes étrendet, vagy legalább 4 napos étrendet, amibe vagy hétvégi nap is beletartozik. Lehetőség szerint valamilyen applikációban vezetett étrendet kérnék.
  2. Időpont egyeztetés során jelezd, hogy milyen orvosi probléma van a háttérben és ha rendelkezésedre áll akkor friss laborleletet is küldj. Továbbá már itt jelezd, hogy mely alapanyagokat, ételeket nem szereted és hogy milyen konkrét problémára/kra keresed a megoldást.
  3. Méretkezés előtte és utána lehetséges a FIT360 Fitnesz Stúdióban előre egyeztetett időpontban.
  4. Az online vagy személyes konzultáció során, ami 1 órás igyekszem rávezetni téged, hogy hosszú távon hogyan építsd be a javasoltakat azt életedbe.
  5. Az étrendet is tartalmazó konzultáció díja 18.000 Ft, ami 1 napos étrendet tartalmaz, abban az esetben ha előzőleg elküldted a kért adatokat.
  6. A kontroll 3-4 hét múlva esedékes, ami 5.000 Ft költséggel jár.

  7. FIT360 bérlettel rendelkezőknek 10% kedvezmény jár.

  kapcsolat

  A 14-es villamos illetve a 914, 105-ös buszok Béke tér megállója van a legközelebb hozzánk.
  A Házhoz és a 66 Bistro között vagyunk.
  A Róbert Károly körút és Lehel utca kereszteződése 5 perces séta tõlünk.

  nyitvatartás

  Hétfőtől-Csütörtökig 6.30- 20:30

  Péntek 6:30- 18:30

  Szombat 9:30- 12:30

  elérhetőségek

  +36 70 608 7848

  fit360fitness@gmail.com

  1135 Budapest, Lehel utca 68/A 

  írj nekünk

  5 + 9 =

  *A FIT360 Fitnesz Stúdió Kft. elkötelezett adataid védelmével szemben, az itt megadott információt nem használjuk marketing célokra. Amikor kapcsolatba lépünk veled beleegyezésedet fogjuk kérni a Foglalási Rendszerben való profilalkotáshoz.

  +36 70 608 7848  8:30 és 16:30 között munkaidőben; fit360fitness@gmail.hu munkaidőn kívül