+36 70 608 7848 edzes@fit360fitness.hu

rólunk

miben számíthatsz ránk

Nagy Tamás

 

Több mint, 10.000 személyi edzéssel töltött óra után tértem haza Londonból. 16 évesen kezdtem az edzést testépítéssel, mellette sokféle sportot kiprobáltam, de a súlyzós edzés és a Portugáliában megtanult Brazilian Jiu-Jitsu azok, amik mindvégig megmaradtak.

2001-ben kezdtem el a Brazilian Jiu-Jitsu-val foglalkozni versenyszerűen. Hamar rájöttem, hogy ezt a sportot még eredményesebben üzhetem sportspecifikus erősítő és állóképességet javító gyakorlatok kombinációival. Nem mellékesen ez az edzésforma rendkívül szálkásan, formásan is tart, nemcsak fitten. Innen merítek ötleteket a klienseimmel folytatott edzéseimhez is a hagyományos súlyzós gyakorlatok mellett. A versenyekre való felkészülésnek köszönhetően kitanultam az izomtömegnövelést, metabolikus tréninget, funkcionális magas intenzitású anaerob edzésmódszereket és nem mellesleg diétákat, amiket mostmàr a vendégkörömben használok.

Miben hiszek? Számomra csak egy izom magában nem sokat ér, az egész ‘csomagot’ az teszi ki, ha minden játékos együtt mozog vagy éppen stabilizál. Klienseim egy szép, esztétikus testet kapnak, izmos, lapos hassal, ha követik tanácsaimat. Nem kell, hogy küzdősporttal foglalkozz, hogy úgy edzhess.

 

Szakmai végzettségek:

REPs 3-as szintű Személyi Edzõ (UK)
MMA Erõfejlesztõ & Kondícionáló Edzõ (USA)
Fekete öves Brazilian Jiu-Jitsu oktató (Portugália)
UKSCA Plyometrik, Gyorsaság & Agilitás, Sport Specifikus Programírás,
Súlyemelés modulok (UK)
Rehabilitációs Tréner (RehapTrainer – Ausztrália)
Mobility Stick Level 1-2 (UK)

 

ressinka judit

 

Számomra mióta az eszemet tudom az egészség keresése és a sportos életmód volt a fókuszban. Sporttagozatra jártam, rendszeresen versenyeztem öttusában, csapatban. Már 15 évesen kezdtem a kondizást, akkor még csak a vas- és izzadságszagú gimis edzõteremben. Azóta sem néztem vissza, a csúcs az a 2 év volt amikor Olimpiai súlyemelést is tanulhattam a londoni Middlesex Egyetemen. Az ottani egyetemi modulok közül mégis a NASM Korrekciós Tréner képzés volt az ami 2010 után meghatározta karrierem, specializációmat. Az egyetem után is maradt a kemény edzés, de átalakult, mostmár komprehenzívebben tekintettem a testformálásra és edzésre, saját edzésemen a súlyemelés elemeit alkalmaztam és kombináltam gyorsaságot és ügyességet igénylõ feladatokkal. Hírnevet szerezve ezzel magamnak. A csoportos óráim már nem a nagy súlyok körül forogtak, hanem átvette a helyüket az magas intenzitású, amerikai Cage Fitness órák.

Miben hiszek? Úgy hiszem a legtöbb embernek nem helyes, hogy teljesen megvon magától szénhidrátokat, zsírokat a súlycsökkenésért, vagy koplal, hiszen aztán azt találja, hogy ezek után, újra visszaszedi a kilókat, nincs mögötte ugyanis hosszútávú stratégia. Nem hiszek a divatos diétákban sem, de tudom tudományos irodalmakból és tapasztalatból is, hogy a bélflóra helyreállítására, az idõszakos böjtre (14:10, 16:8) és a mediterrán típusú diétákra sokan jól reagálnak. Ezek kombinálva vagy akár külön-külön is adhatnak választ a hormonális problémák helyreállítására. Hiszem továbbá, hogy a hölgyeknek is kell súlyokat emelni, hogy testük, alakjuk igazán formálódni tudjon.

Férjemmel Tamással aki szintén ‘nagy’ a korrekciós munkában abban is egyetértünk, hogy rendkívül fontos, hogy megszerettessük a testmozgást az emberekkel, hogy örömmel mozogjanak. Ehhez pedig meg vannak az eszközeink.

 

Szakmai végzettségek:

MSc Erõfejlesztõ & Kondícionáló Edzõ Middlesex University, UK
Okleveles Erõfejlesztõ & Kondícionáló Specialista CSCS, USA
Rehabilitációs Tréner  Rehab Trainer, Australia
Korrektív Edzés Specialista NASM-part of MSc
Paul Chek Holistikus Életmód Tanár L1  USA
Táplálkozási tanácsadó Future Fit Training, UK
REPs 3-as szintū Személyi Edzõ Future Fit Training, UK
Terhesség Alatti Funkcionális Gyakorlat Programíró & Szülésre Elõkészítõ Edzõ Burrell Education, UK
Terhesség Elõtti & Utáni Edzõ Fit to Deliver, UK
MSc Biológus  Szegedi Tudományegyetem

kapcsolat

A 14-es villamos illetve a 914, 105-ös buszok Béke tér megállója van a legközelebb hozzánk. A Csem’n Go élelmiszerüzlet és a 66 Bistro között vagyunk. A Róbert Károly körút és Lehel utca kereszteződése 5 perces séta tõlünk.

nyitvatartás

Hétfőtől Csütörtökig 6.30- 20:30

Péntek 6:30- 18:30

Szombat 9:30- 12:30

elérhetőségek

06 70 608 7848

edzes@fit360fitness.hu

1135 Budapest, Lehel utca 68A épület 

írj nekünk